Purjelennon Maaliinlaskun SM 2023 Hyvinkäällä – Ilmoittaudu mukaan!

KILPAILUKUTSU

Purjelennon Maaliinlaskun SM kilpailuihin lauantaina 9.9.2023 Hyvinkään lentokentällä. Varapäivä sunnuntai 10.9.2023.

Järjestäjänä toimii Hyvinkään Ilmailukerho ry, ja kilpailuissa noudatetaan Suomen Ilmailuliitto ry:n julkaisemia purjelennon maaliinlaskun SM-sääntöjä. Kilpailunjohtajana toimii Jukka Helminen ja päätuomarina Jarmo Forsstén.

Vintturihinaus n. 250 m 15€/kpl. Lekohinaus 250 m 25€/kpl. Kilpailulennot HyIK:n Club Astirilla 20€/lento. Lennot laskutetaan kilpailujen jälkeen. Kilpailujen aikana kentällä toimii kahvio, sekä järjestämme mahdollisuuden keittolounaaseen (käteinen ja MobilePay). Klubilla majoitusmahdollisuus (rajallinen määrä huoneita).

ILMOITTAUTUMINEN

Osallistumismaksu 50€ 9.8.2023 klo 23:59 mennessä
Jälki-ilmoittautumismaksu 75€ kilpailupäivän aamuun klo 9:00 mennessä.
Maksutiedot: Hyvinkään Ilmailukerho ry, FI97 2061 1800 0208 51
Ilmoittautumiset ja lisätietoja: Pauliina Kuokka, pkuokka@gmail.com

Ilmoitathan seuraavat tiedot:
– Kilpailijan nimi
– Kerho
– Joukkue (joukkueen voi muodostaa paikanpäälläkin)
– SIL jäsenyys / FAI-lisenssi
– Koneen rekisteritunnus ja tyyppi

GDPR

Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistalla ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin. Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen Ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea. Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan. Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista. Ilmoittautuneilla on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.

Lämpimästi tervetuloa tähtäämään nollaviivalle!

Kilpailunjohtaja
Jukka Helminen
Hyvinkään Ilmailukerho ry