Terveisiä johtokunnan kokouksesta 8.3.2022

Vuosikokouksessa 28.2.2022 valittu johtokunta piti ensimmäisen kokouksensa klubilla kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2022. Kokouksessa keskeisiä teemoja olivat johtokunnan järjestäytyminen ja vastuutehtävien jako, uusiin nettisivuihin tutustuminen, aluillaan olevan kauden toiminnan suunnittelu sekä muut esille tulleet asiat, mm. kaupunginmuseon näyttely.

Johtokunnan ja kerhon vastuuhenkilöiden tehtävänjaosta

Kerhon puheenjohtajana jatkaa Jukka Helminen ja varapuheenjohtajana Jarmo Forsstén. Sihteerin tehtävät ja tiedotuksellisen vastuun ottaa hoitaakseen Pauliina Kuokka. Rahastonhoitajana jatkaa Tarja Forsstén ja Juha Huvilinna huolehtii jatkossa kerhon IT-tuesta. Muut johtokunnan jäsenet ovat Hannu Halonen, Seppo Valliovuo, Nuutti Luukkonen ja Petteri Patolinna, joista viimeksi mainittu jatkaa entiseen tapaan myös kerhon koulutuspäällikön tehtävissä.

Kokouksessa jaettiin myös muita vastuutehtäviä. Hallimestarina ja hallipaikkojen vuokrauksesta vastaavana yhteyshenkilönä jatkaa Tapio Kuittinen. Maakalustomestareina toimivat jatkossa Kari Heinonen ja Eetu Forsstén, klubimestarina Rauno Viisanen. Mopu-yhteyshenkilöksi koulutus- ja tutustumislentoasioihin on lupautunut Håkan Sandberg.

Uusia nettisivuja kehitetään aktiivisesti, palaute ja sisältöideat ovat tervetulleita. Päivitysoikeuksia on tällä hetkellä Pauliinalla, Hannulla, Kuittisen Tapsalla, juniorien osalta Sipilän Juusolla sekä sivujen teknisestä toteutuksesta vastaavalla Sara Salosella.

Jos et tiedä, ketä sinun pitäisi tavoitella kerhoon liittyvissä asioissa tai kaivatun henkilön yhteystieto ei ole yhteystietosivulla julkisesti nähtävillä, voit olla yhteydessä sihteeriin.

Suunnitelmia kaudelle 2022

Kauden koulutukseen liittyvä infotilaisuus järjestetään 9.4.2022 (kellonaika tarkentuu vielä) ja heti seuraavana päivänä akatemiapäivä 10.4.2022 klo 13.00 alkaen. Tällöin käydään läpi kesän lentotoimintaan liittyviä asioita. Myös lentokauden avajaiset pyritään järjestämään, mutta ajankohta on toistaiseksi auki. Lentoleiriä ollaan suunniteltu, mutta tästä tulee vielä purjelentojaoston toimesta jäsenistölle tarkempi kysely ennen käytännön ratkaisujen tekemistä leirin toteuttamiseksi. Kiinteistönhuollollisissa asioissa keskitytään kauden aikana klubin välttämättömään ulkoremonttiin. Kokouksessa käytiin keskustelua kentän kotipaikkamaksuista, jotka päätettiin pitää ennallaan korotuspaineista huolimatta. Hinnasto löytyy sivustolta EFHV -valikon alta.

EFHV historiaa esillä Hyvinkään kaupunginmuseossa

Hyvinkään kaupunginmuseossa on esillä näyttely ”Tie taivaan sineen – Hyvinkään lentokenttä 1940-2022”. Näyttely jatkuu aina vuoden 2023 alkuun saakka. Kesällä kentälle järjestetään kaksi avointen ovien päivää uusien ihmisten tutustuttamiseksi lentotoimintaan, ja näitä päiviä pyritään markkinoimaan myös näyttelyn kautta. Lisätietoa näyttelystä löytyy kaupunginmuseon sivuilta www.hyvinkaa.fi/kaupunginmuseo