Kauden päätyttyä

Purjelentokausi päättyi EHV:llä lokakuun alussa. Koneet on saatu puretuksi huoltotoimenpiteitä ja talvisäilytystä varten. Edessä on puolisen vuotta toisenlaista ilmailuharrastamista, johon kuuluu huoltotoiminnan ohella kouluttautumista akatemialuentojen muodossa, siivouspuuhia, toiminnan kehittämistä ja toivottavasti myös yhteistä juhlintaa joulukuun alkupuolella 10.12.2022 häämöttävissä pikkujouluissa. Tietoja tarkemmista ajankohdista ja sisällöistä lisätään tänne nettisivuille, kerhon Facebook-seinälle ja WhatsApp-ryhmään sitä mukaa, kun niitä tulee.

Säännöllinen huoltotoiminta ei ole toistaiseksi käynnistynyt, mutta se pyritään saamaan aluilleen pian. Tavoitteena on, että mahdollisimman paljon huoltoja saataisiin tehtyä ennen ja jälkeen oletettavasti tiukimman sydäntalven pakkaskauden. Kulujen nousu energiakustannuksissa ynnä muissa asioissa asettaa säästöpaineita myös kerholle. Luovaa ajattelua kaivataan ja onneksi sitä tästä porukasta myös löytyy.

Muistattehan käydä Hyvinkään kaupunginmuseon museokeskus Taikassa tsekkaamassa Hyvinkään lentokentän historiaa esittelevän Tie taivaan sineen -näyttelyn, joka on avoinna 6.1.2023 saakka.

Kuvan lentokauden päättäjäisten juhlijoista nappasi Kuittisen Tapsan kamera ihan itte.